Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Novartis Onkoloji Türkiye Zahit Tiryaki tutuklama tarihi çarşılar

Bursa'da turizm fuarı ve zirvesi yapılacak

BURSA (AA) - Bursa'da Network Fuarcılık tarafından düzenlenen 1. Bursa Turizm Fuarı ve eş zamanlı olarak valilik himayesinde düzenlenen 3. Bursa Turizm Zirvesi, 18-21 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Yapılan yazılı açıklamaya göre, Merinos Atatürk Kültür Merkezi'ndeki zirveye Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) Başkanı Zeki Açıköz, Turist Rehberleri Birliği (TUREB) Başkanı Zeki Apalı ve turizmin önde gelen isimleri, konuşmacı olarak katılacak.

Turizm işbirliklerinin artması, yeni pazarların oluşturulması amacıyla düzenlenen etkinliklerde, Bursa ve şehir dışından gelen 60 firma stant açacak.

THY sponsorluğunda ve Bursa Turizm Tanıtma Birliği işbirliğinde, yurt dışından gelen 100 kişilik seyahat acente temsilcisi fuara katılarak, ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek.

Zirve kapsamında, İznik, Gölyazı, Uludağ, tanıtım, eğitim, esnaf ve turizm, konaklama, istihdam, çevre, sağlık turizmi konularında oluşturulan çalışma grupları, ilgili kurum temsilcileriyle yapacakları toplantıda, konuyla ilgili sorunlar, çözüm önerileri ve eylem planı çıkaracak. Raporlar, ilgili kamu yöneticilerine sunulacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263