banner281
Öne Çıkanlar Tekirdağ Sakarya operasyon jandarma Bursaspor

BUÜ Rektörü Prof. Dr. Kılavuz görevine başladı

BURSA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, görevi Prof. Dr. Yusuf Ulcay'dan devraldı.

Prof. Dr. Kılavuz, Rektörlük Jandarma Uzman Onbaşı Sinan Yaylı Salonu'nda gerçekleştirilen devir teslim töreniyle görevine başladı.

Törende konuşan Kılavuz, kendisini bu göreve layık gördükleri için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'a teşekkür etti.

Adaylığı döneminde her aşamadan büyük bir teveccüh gördüğünü belirten Kılavuz, şunları kaydetti:

"Devlet hizmeti devamlılık ister. İnşallah bundan sonra üniversitemizi geldiği noktadan daha ileri noktalara götürebilmek için tüm ekip arkadaşlarımızla elden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Ortak aklın hakim olduğu, demokratik bilincin egemen kılındığı, arkadaşlıkların ve dostlukların yükseldiği ve yüceldiği, adaletin, hakkaniyetin, ehliyet ve liyakatin göz önünde tutulduğu bir idare anlayışını hayata geçireceğiz. Bunun için elimden gelen tüm gayreti göstereceğime sizi temin ederim. Geçmişteki tecrübelerimiz yeni döneme de sirayet edecektir."

Ulcay da Kılavuz'u tebrik ederek, yeni dönemde üniversiteyi çok daha iyi noktalara getireceğine inandığını vurguladı.

Törenin sonunda Prof. Dr. Kılavuz, tebrikleri kabul etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263