Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık Ergene Nehri ayvalık 29 göçmen yutma bozuklukları engeliler

Büyük Önder Atatürk'ü anıyoruz

TEKİRDAĞ (AA) - Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 80'inci yılında Tekirdağ'ın ilçelerinde anıldı.

Hayrabolu Hükumet Konağı bahçesinde düzenlenen törende Kaymakam Ahmet Karakaya, Garnizon Komutan Vekili Yarbay Serkan Ceylan, ve Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu’nun çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Sadi Kıyak Öğretmenevi Konferans Salonunda İhsan Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan anma programında, Atatürk'ün sevdiği türküler seslendirildi, hayatı ve kişiliği anlatıldı.

Programda ayrıca, öğrenciler şiirler okudu, çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

- Malkara

Malkara'daki törenlerde Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Hüsniye Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen ikinci törende ise öğrenciler, şiir okudu ve "10 Kasım" adlı oratoryo gösterisi sundu.

Anma programı sonunda Malkara genelinde gerçekleştirilen Atatürk konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri ilçe protokolü tarafından verildi.

Anahtar Kelimeler:
TörenHayrabolu10 Kasım

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263