banner280
Öne Çıkanlar CHP Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası Tarihi konak Necmettin Kuyucu SASKİ

Çanakkale'deki bıçaklı kavga

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'de Afganistan uyruklu bir kişinin ölümü, iki kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan bıçaklı kavgayla ilgili gözaltına alınan 8 şüpheli serbest bırakıldı.

İl merkezinde yaşanan kavganın ardından gözaltına alınarak adliyeye getirilen aynı ülke vatandaşı N.J.S, N.N, H.A.Y, J.J, S.A, V.I, V.S. ve G.H.G'nin savcılıktaki sorguları tamamlandı.

Nöbetçi hakimliğe çıkarılan bu şüphelilerden N.J.S. ile V.İ, adli kontrol ve yurt dışına çıkış yasağı tedbiriyle serbest bırakıldı. Salıverilen diğer 6 kişi ise geri gönderme merkezine götürülmek üzere İl Göç İdaresi yetkililerine teslim edildi.

Atikullah Atıkul'un öldüğü olayda yaralanan M.G.M. ve M.Z.K'nin ise hastanedeki tedavilerinin sürdüğü ve sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

- Olay

İl merkezinde 13 Ekim'de gerçekleşen olayda, aralarında husumet olduğu öne sürülen M.G.M, M.Z.K. ve Atikullah Atıkul arasında tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu bıçaklanan Atikullah Atıkul ve M.G.M. ile M.Z.K. ağır yaralanmıştı.

Atıkul, kaldırıldığı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiş, M.G.M. ile M.Z.K. ise Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Kavgaya karıştıkları iddiasıyla 8 şüpheli, polis tarafından gözaltına alınmıştı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263