Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özümüzden Günümüze çelenk Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ruhsatsız silah

Edirne'den kısa kısa

EDİRNE (AA) - CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama masajı yayımladı.

Pekcanlı mesajında, 23 Nisan 1920 yılında, Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurulmasıyla, cumhuriyetin ilan edilmesi yolunda özgürlük ve bağımsızlığın temellerinin atıldığını belirti.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş gününü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bir bayram olarak kabul ederek çocuklara gösterdiği değeri ve önemi, milletine duyduğu inancını ve sevgisini bir kez daha gösterdiğini aktaran Pekcanlı, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımızı kutluyor, Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarına vatanı uğruna canını feda eden şehitlerimize ve gazilerimizi minnet ve şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

- "Vatan sevgisiyle büyüyen bir nesil yetiştirdiğimiz takdirde geleceğimiz güvencede olacaktır"

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Demirkıran, mesajında 23 Nisan'ın geleceğin teminatı olan çocuklara armağan edilen bir bayram olduğunu hatırlattı.

Çocukların bir toplumun en değerli varlıkları olduğunu belirten Demirkıran, "Unutmayalım ki biz, ancak ahlaki ve manevi değerlere bağlı, vatan sevgisiyle büyüyen bir nesil yetiştirdiğimiz takdirde geleceğimiz güvencede olacaktır. Bu düşüncelerle başta çocuklarımız olmak üzere tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum." ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
Bayramçocuk23 Nisan

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263