Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık Ergene Nehri ayvalık 29 göçmen yutma bozuklukları engeliler

Ekrem Yüce'den Adapazarı İlçe Teşkilatı'na ziyaret

SAKARYA (AA) - AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, partisinin Adapazarı İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu ve üyelerin yer aldığı buluşmada konuşan Yüce, teşkilat mensuplarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Adapazarı ilçe teşkilatıyla farklı bir gönül bağının olduğunu vurgulayan Yüce, "Güzel Adapazarımız'da ilçe başkanlığı görevinde bulundum. Yerel seçimlerde de hep birlikte çalışıyoruz. Bugün de teşkilat üyelerimizin heyecanı ve coşkusuna ortak olduk. Rabbim çalışmalarımızı kolaylaştırsın. İnşallah Adapazarı başta olmak üzere tüm ilçelerimizde hizmete talibiz." ifadelerini kullandı.

Yüce, 31 Mart'a kadar çok çalışarak başarıyı elde edeceklerini belirterek, "Milletimize, memleketimize hizmet için yola çıktık. AK Parti'nin belediyecilikte yaptığı çalışmaları yakından biliyoruz. Hizmet atağının devamı için 31 Mart seçimlerinin önemini tüm hemşehrilerimize anlatacağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmamak adına çok çalışacağız. Davamıza, kardeşliğimize, birlik ve beraberliğimize sahip çıkacağız. İnşallah 31 Mart'ın ardından Sakarya'yı hep birlikte şaha kaldıracağız." değerlendirmesinde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263