Öne Çıkanlar Kutsal kur şantaj Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu

Ferizli'de okul öncesi öğrencilerinden geri dönüşüm sergisi

SAKARYA (AA) - Ferizli Tekstil İşverenler Sendikası Halit Narin İlkokulu okul öncesi öğrencileri tarafından geri dönüşüm sergisi açıldı.

Okulun konferans salonunda düzenlenen programa, Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Yılmaz, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kaymakam Arslanköylü, burada yaptığı açıklamada, okul öncesi öğrencilerinin geri dönüşümlerden toplayıp büyük emekler harcayarak yaptıkları işlerin sergilerini açtıklarını belirterek, "Yaptıkları işler görmeye değer. Bugünden daha geleceklerini, el becerilerini göstermeye başladılar. İnşallah büyüdüklerinde daha büyük sergilerini de açtıklarını görmek nasip olur. Serginin açılmasında emeği geçen öğretmen ve velilere teşekkür ediyorum." dedi.

Okul müdürü Sedat Çaylak da öğrencilerin eserlerinde 150 parça eşya bulunduğunu dile getirerek, "Okulumuzda her zaman küçük-büyük çeşitli etkinliklerimiz yapılmaktadır. Sayın kaymakamımızın okulumuzda yaptığımız tüm çalışmalara desteklerinden ve katılımlarından dolayı da teşekkür ediyorum." diye konuştu.

















Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263