Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Gölcük'te başarılı öğrenciler ödüllendirildi

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, Kur'an kursunda başarılı olan 24 öğrenci ödüllendirildi.

Düzağaç Mahallesi Camisi'nde düzenlenen törende konuşan Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Kaba, "Öncelikle sevgili çocuklarımızın, bu başarısını tebrik ederim. Başkanımızın işi dolayısıyla programa katılamadı. Sizlere başkanımızın selamını getirdim." dedi.

Gölcük Vaizi Adnan Yıldız da öğrencileri tebrik ederek, "Burada başarılı olduğunuz için değerli esnafımız İsmail Ak tarafından sizlere hem başarı plaketi, hem de hediye verecektir. Her başarının mutlaka bir ödülü vardır. Öncelikle ilçemizin değerli esnaflarından ve her zaman yardımlarını esirgemeyen İsmail Ak kardeşimize, bu davranışından ötürü gönülden teşekkür ederim. İnşallah bu bir başlangıç olur. Siz değerli öğrencilerimiz okulların kapanmasının ardından Kur-an-ı Kerim öğrenmek için camilere gelerek, çalışmalarınıza başladınız." ifadesini kullandı.

Hayırsever İsmail Ak ise "Hediye ve plaket töreni, çocuklarımıza yönelik bir teşviktir. Bugün 24 öğrencimize plaket ve hediye verirken, önümüzdeki dönemde bu sayının daha fazla olmasını istiyorum. Kur'an kursunda başarılı olan tüm öğrencilerimizi gönülden kutlarım." şeklinde konuştu.

Daha sonra öğrencilere, başarı plaketi ve ödülleri takdim edildi.


Anahtar Kelimeler:
Gölcük

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263