banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Tarihi konak Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası SASKİ

Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneğinden İftar

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği (KEYDER) iftar programı düzenledi.

Karamürsel Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen programda konuşan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, herkesin birer engelli adayı olduğunu belirtti.

Yıldırım, "Bizlerin de eksiği var, toplum olarak duyarsızlığımız var. Ama şunu da es geçmemiz lazım, bir açıdan da yardımseverliğimiz devam ediyor. Bu toplumu uyarmak, desteğini almak lazım. Engelsiz yaşam derneği kurulduğunda bir hedef vardı, zihinsel engelli aileleri topluma kazandırmak gerekiyordu. Bir engelli merkezi yaparak, çocukların onlar için ne kadar büyük nimet olduğunu onlara anlatmak istiyorduk. Bu derneğin kuruluş amacı buydu, bugün bu amacı aştı, hepiniz üretiyor ve ürettiklerinizi satıyorsunuz. Bu konuda dernek başkanımız Hatice Tiryaki çok fedakarca çalışmalar yapıyor. Kendisine ve size teşekkür ediyorum, biz desteklerimize devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

KEYDER Başkanı Hatice Tiryaki de "Bu kutsal ayda böylesine önemli bir sofrada sizlerle birlikte olmaktan, bu özel anı sizlerle paylaşmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Özel vatandaşlarımızın desteklenmeleri halinde neleri başarabileceklerini görüyor, birçok başarı mucizesine şahit oluyoruz." dedi.

İftar programına, Başkan Yıldırım'ın yanı sıra Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya, İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, engelliler ve aileleri katıldı.


Anahtar Kelimeler:
Kocaeli

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263