Öne Çıkanlar Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Kutsal Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Dualar topraklar

Kaymakam Mercan'dan giysi bankasında inceleme

SAKARYA (AA) - Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, ilçedeki giysi bankasında incelemelerde bulundu.

Mercan, Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Gençbay ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatma Tatlı'dan giysi bankasının genel yapısı ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Aziz Mercan, bugüne kadar 3 bin 174 yabancı uyruklu mülteci, 2 bin 120 yerli, 400 Roman vatandaşa destek olunduğunu belirterek, "İlçemizde ekonomik yönden güçlü olan insanlarımızın bu projeye destek vermesini bekliyoruz. Ne kadar çok destek olunursa, o kadar fazla sayıda ihtiyaç sahibi vatandaşımıza ulaşmak mümkün olacaktır. İlçede böylesine anlamlı bir çalışmayı hayata geçiren Karasu Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlu başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım. Kaymakamlık ve belediye olarak halkımızın her zaman yanında olduğumuzu belirtiyorum." diye konuştu.

İhtiyaç sahiplerine giysi bankası aracılığıyla hizmet verildiğini dile getiren Fatma Tatlı, "Müdürlüğümüz bünyesinde 2016 yılında 'İhtiyacın Yoksa Al Getir, İhtiyacın Varsa Al Götür’ sloganı ile açılışını yaptığımız giysi bankamız titiz çalışmalarıyla ikinci yılını doldurdu. Giysi bankamıza vatandaşlarımız tarafından çeşitli eşya ve kıyafetler gelmektedir. Gelen kıyafetler görevli arkadaşlar tarafından gruplarına ayrılarak gerekli tüm bakımları yapılıp temiz bir şekilde raflara diziliyor. Bizlere müracaat eden vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre kayıt tutularak kendilerine veriliyor." ifadesini kullandı.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263