Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık Ergene Nehri ayvalık 29 göçmen yutma bozuklukları engeliler

Kırklareli'nden kısa kısa

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nde seçim güvenli toplantısı yapıldı.

Vali Osman Bilgin, başkanlığında valilik binasında gerçekleşen toplantıda, seçimlerinin huzur ve güven içerisinde yapılması, gerekli koordinasyon ve işbirliğinin sağlanması, seçim tedbirleri gibi gündem maddeleri görüşüldü.

Bilgin, burada yaptığı konuşmada, 31 Martta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinin huzur ve güven içerisinde yapılabilmesi için her türlü tedbirlerin alındığını söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatları doğrultusunda kentte seçim güvenliği konusunda hiçbir tezvirata ve manipülasyona alan bırakılmayacağını belirten Bilgin, "Bizim görevimiz vatandaşın hür iradesinin huzur ve güvenlik içerisinde sandığa yansımasını sağlamaktır" dedi.

- KTSO'ya ziyaret

39 Kırklareli Masterler Derneği Başkanı Turgay Kaplan, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık'ı ziyaret etti.

KTSO Başkanı Soner Ilık'ın ismin yazılı olduğu 39 numaralı formayı hediye eden Kaplan, desteklerinden dolayı Ilık'a teşekkür etti.

Kaplan daha sonra çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ilık'ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek oda olarak her zaman sporun ve sporcuların yanında olacaklarını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
ZiyaretFormaKTSO

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263