Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özümüzden Günümüze çelenk Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ruhsatsız silah

Kırklareli'nden kısa kısa

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Valisi Osman Bilgin, dernek ziyaretlerini sürdürüyor.

Bilgin, Kırklareli Gümüşhaneliler Derneği'ni ziyaret ederek, dernek üyeleriyle biraraya geldi.

Dernek Başkanı Bünyamin Yılmaz'dan dernek çalışmaları hakkında bilgiler alan Bilgin, derneklerin bölgede yaşayan hemşehrileri biraraya topladığını belirtti.

Bilgin daha sonra Bayburt Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini de ziyarette bulundu.

- Sağlık personeline afet eğitimi

Kırklareli'nde sağlık personeline afet eğitimi verildi.

İl Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimliği Kalite Yönetim Direktörlüğü'nce gerçekleştirilen eğitime, 112 acil sağlık hizmetleri ve komuta kontrol merkezi ve başhekimliği personeli katıldı.

Eğitimde, telsiz kullanımı ve talimatları, afet ve acil durum triyajı, hasta hakları, mahremiyeti, memnuniyeti, atık yönetimi, el hijyeni, dezenfektan kullanımı, bilgi güvenliği ve farkındalığı, beyaz kod, istenmeyen olay bildirimi, hasta kimliği tanımlama ve iletişim becerileri ile yangın söndürme konularında bilgiler verildi.

İl Ambulans Servisi Başhekimi Halil İbrahim Salman, eğitim öncesinde yaptığı konuşmada, sağlık personellerinin afet durumlarına daima hazır olduğunu söyledi.

Sağlık personellerinin önemli bir görevi icra ettiğini ifade eden Salman, acil durumlarda herkesin görevini layıkıyla yerine getirebilmesi için eğitimleri de önemsediklerini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
EğitimZiyaretVali

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263