Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Kocaeli'deki cinayetle ilgili yakalanan 2 zanlıdan 1'i tutuklandı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde pompalı tüfekle vurulan kişinin ölümüne ilişkin gözaltına alınan 2 zanlıdan 1'i tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, dün Karadenizliler Mahallesi Elmalı Sokak'taki oto boya dükkanında çıkan ve Hızır Akgün'ün ölümüyle sonuçlanan kavgayla ilgili gözaltına alınan E.İ. ve E.İ'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edilen zanlılardan oto boya dükkanının işletmecisi E.İ. tutuklanırken, diğer şüpheli ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

- Olay

Oto boya dükkanı işletmecisi E.İ. (44) ile bir firmada güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen Hızır Akgün (34) arasında dün henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E.İ, Akgün'e pompalı tüfekle ateş etmişti.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Akgün, müdahaleye rağmen yaşamını yitirmiş, olayla ilgili 2 kişi suç aletleriyle yakalanmıştı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263