Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Zahit Tiryaki tutuklama Novartis Onkoloji Türkiye tarihi çarşılar

Kocaeli'deki mobilyacılardan İTSO'ya ziyaret

BURSA (AA) - Kocaeli Sanayi Odası Mobilya Meslek Komitesi üyeleri İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasını (İTSO) ziyaret etti.

İTSO Başkan Vekili Kenan Kender, yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İnegöl'ün önemli bir mobilya üretim merkezi olduğunu vurguladı.

Kender, mobilya hammaddesi üretiminin de yapıldığı İnegöl'de sektörün önünü açmak için İTSO'nun yaptığı çalışmaları anlatarak, sorunların çözümünde Kocaeli'deki meslektaşları ile ortak hareket etmekten büyük mutluluk duyacaklarını kaydetti.

Kocaeli'den gelen heyet adına konuşan Mesut Baki Efe, İnegöl’ün mobilya ve ağaç işleri sektörlerindeki başarılarını dikkatle takip ettiklerini söyledi.

Efe, ziyaret amaçlarının Kocaeli'de de hızla gelişen mobilya ve ağaç işleri sektörlerinin yaşadığı sorunları İnegöl'deki meslektaşlarıyla istişare etmek ve birlikte çözüm aramak olduğunu belirterek, "Kocaeli ve İnegöl birbirine oldukça yakın ve çok alışveriş yapan önemli ekonomik merkezler. Son dönemde Türk lirasının değer kaybetmesi nedeniyle ham madde fiyatlarında yaşanan artışlar, her sektörde olduğu gibi bizim faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde de çeşitli olumsuzluklara yol açtı. Bu zorlukları ülke olarak el birliği ile daha fazla çalışarak aşacağımıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
İnegölİTSO

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263