banner281
Öne Çıkanlar eğitim desteği Yüksek Lisans Sakaryaspor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu Kasımpaşa

Lapseki Belediyesi'nde toplu sözleşmesi

 Lapseki Belediyesinde çalışan kadrolu işçilerle toplu sözleşme imzalanıp maaşlarına yüzde 25 zam yapıldı.

Belediye toplantı salonunda düzenlenen imza törenine, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve Hizmet-İş Sendikası yetkilileri katıldı.

Başkan Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, Lapseki Belediyesi'nin bir aile olduğunu belirterek, "Siz kardeşlerimiz ile birlikte halkımıza güler yüz ve iyi hizmet etmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın refahı ve huzuru için ihtiyaç duyulan hizmetleri sunmak için gece gündüz hep beraber çalışıyoruz ve yaptığımız faaliyetlerle halkımıza faydalı olmayı amaçlıyoruz. Peygamber efendimiz 'işçinin ücretini alın teri kurumadan ödeyiniz' demiştir. Bu sözleşme hepimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

AK Parti Grup Başkanvekili Turan ise, personele yeni sözleşme ve zammın hayırlı olması dileğinde bulunarak, şöyle konuştu:

"Bu sözleşme, hepinize ve ailelerinize hayırlı olsun. Allah ülkemize, devletimize zeval vermesin. Sonuçta kadrolu işçi olmak, memur olmak bunlar kıymetli ve değerli işler. Hem işin hakkını vermek için çalışmak lazım, hem belediyemizin hem de sendikanın sizlere sahip çıkması lazım. Karşılıklı hukuk olursa çok daha kıymetli olur ve başarı olur. Sizler burada bizim elimiz ayağımızsınız."

Anahtar Kelimeler:
Çanakkale

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263