banner280
Öne Çıkanlar AA 6 kişi 2019 2018 2 ölü

SAKARYA (AA) - Eğitim stratejilerinin konuşulacağı ve 13-14 Ekim'de yapılacak "Ortak Akıl Arama Konferansı"nın tanıtım toplantısı düzenlendi.

Adapazarı ilçesindeki bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, yaklaşık 10 gündür "var mısın" sloganı ile eğitime katkı çalışmalarının startını verdiklerini söyledi.

Sakarya'yı sosyal medyada ilk üçte "var mısın" etiketiyle duyurduklarını belirten Durmuş, şöyle konuştu:

"Sakarya'nın neredeyse tamamı eğitimin içeriğiyle iç içe. Sakarya'da eğitimde neredeyiz?, nereye ulaşmak istiyoruz? noktasında bir çalışma yapmak istedik. 13-14 Ekim'de eğitime gönül veren STK'lardan, yerel yöneticilerden, veli, muhtar, okul yöneticilerimizden oluşan yaklaşık 150 katılımcıyla birlikte eğitimde ortak akılı arama çalışması yapacağız. Derdimiz Sakarya'da eğitim.

Sorunlarımız, sıkıntılarımız, güçlü yanlarımız bunları beraberce ortaya koyacağız. Sakarya'da eğitim için kim ne yapması gerekiyorsa tüm bedenini taşın altına koyarak Sakarya'daki çocuklar için gayret gösterecek. Bu düşünce ile çıkacağımız yolda çocuklarımız için Sakarya'da ki herkese 'var mısın' diyoruz."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263