Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık Ergene Nehri ayvalık 29 göçmen yutma bozuklukları engeliler

Özel Eğitim Genel Müdürü Bilgili Sakarya'da

SAKARYA (AA) - Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili, İlköğretim Haftası etkinliğine katılmak üzere Sakarya'ya geldi.

Özel Eğitim İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Ramazan Barın ile Araştırma-Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı Ertan Göv'ün eşlik ettiği ziyaret kapsamında Genel Müdür Bilgili bazı okulları gezerek, öğretmenler, veliler ve öğrencilerle görüştü.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve milli eğitim yöneticilerinin ev sahipliğinde ilköğretim haftası açılış programına katılan Genel Müdür ve Daire Başkanları, Serdivan'daki Şehit Ali Borinli Özel Eğitim Okulu ile Adapazarı Abalı Mahallesi'nde bulunan otistik çocukların eğitim gördüğü Sakarya Ticaret Borsası Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ni de ziyaret etti.

Okul ziyaretlerinde veliler, öğrenciler ve öğretmenlerle ayrı ayrı görüşen Bilgili, bakanlığın özel eğitime ayrı bir önem verdiğini ifade ederek, buradaki çocuklara özveriyle hizmet veren öğretmenleri çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Okul ziyaretlerinin ardından ilçe milli eğitim müdürleri ve okul müdürleriyle de bir toplantı yapan Bilgili, Sakarya'daki eğitim çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, yeni eğitim öğretim yılının millete, ülkeye ve tüm eğitim camiasına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263