Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi çelenk Özümüzden Günümüze Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ruhsatsız silah

“Remziye teyze“ için yeni ev yapılacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Remziye Aykanat ve oğlunun daha iyi koşullarda yaşamlarına devam edebilmeleri için çalışma başlattı.

Taşlık Mahallesi'nde ikamet eden Remziye Aykanat için sosyal yapılan çağrıya kayıtsız kalmayan Toçoğlu, belediye bürokratlarına talimat vererek çalışma başlattı. 70 yaşındaki Aykanat'ın mevcut evinin yanında yeni bir ev inşa edilerek ailenin yaşam koşulları düzeltilecek.

Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Ahmet Öksüzoğlu, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, "Taşlık Mahallesi'nde ikamet eden Remziye Aykanat ve oğlu için sosyal medya üzerinden talepler alıyorduk. Başkanımız Zeki Toçoğlu, konuyla ilgilenmemiz konusunda talimat verdi. Uzun yıllardır büyükşehir belediyemizin takibi altında olan Remziye teyzemizin yaşamını daha güzel koşullarda sürdürebilmesi için çalışmalara başladık. Yeni bir yaşam alanı inşa ediyoruz."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263