Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık Ergene Nehri ayvalık 29 göçmen yutma bozuklukları engeliler

Sahiplendiği köpeği yavru kediye annelik yapıyor

 Çanakkale'de bir lise öğretmeninin geçici olarak barınaktan sahiplendiği "Işık" isimli köpek, sokakta bulunan yavru kediye annelik yapıyor.

Kepez TOKİ Anadolu Lisesinde tarih öğretmeni olan Emine Akın, yaklaşık bir ay önce Çanakkale Belediyesi Hayvan Barınağından bir köpeği geçici olarak sahiplendi.

Hamidiye Mahallesi Fatih Caddesi'ndeki evinde baktığı köpeğine "Işık" ismini veren Akın, bir arkadaşının sokakta bulduğu yavru kediyi de misafir etmeye başladı.

Bir süre sonra köpek, yavru kediyi emzirmeye ve ona anne şefkati göstermeye başladı.

Öğretmen Akın, cep telefonuyla çektiği görüntüleri, sosyal medya hesaplarında paylaşıp bu dostluğun örnek olmasını istedi.

Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada, köpek ve kedi arasındaki ilişkinin görenleri hayrete düşürdüğünü söyledi.

Kendisinin de böyle bir olaya ilk kez şahit olduğunu diye getiren Akın, "Köpek yaklaşık bir aydır bende. İlk geldiğinde çok daha zayıf vaziyetteydi, çok çaresizdi ve bu hale geldi. Kediyi de arkadaşım sokakta bulmuş. Hastaydı ve gözleri akıyordu, çapaklıydı. Benim hayvan sevgimi bildiği için beni haberdar etti. Veterinere götürdüm. Bakımlarını yaptırarak tedavi ettirdim." diye konuştu.

Akın, yavru kediyi eve ilk getirdiğinde doğrudan köpeğin yanına gittiğini belirterek, şöyle devam etti:

"Aslında köpeğimin sütü yok. Ancak emmeye başladı. Köpeğim annelik içgüdüsüyle emzirdi. Dost ilişkileri oluştu. Kedim köpeği annesi, Işık isimli köpeğim ise kediyi yavrusu zannediyor. Ben şu anda geçici olarak bakıyorum. Onları çok sevecek bir sahip arıyorum. Keşke ikisini birlikte sahiplenecek bir aile çıksa."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263