banner280
Öne Çıkanlar CHP Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası polis

Sakarya'dan kısa kısa

SAKARYA (AA) - Serdivan Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Yusuf Alemdar'a "hayırlı olsun" ziyaretleri devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, misafirlerini kapıda karşılayan Alemdar'ı, Arifiye Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Adapazarı Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, SAMİKOP Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Sunman ve yönetim kurulu üyeleri, Serdivan Bosna Sancak Eğitim Kültür ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Rafet Yatçı, Serdivan Minibüsçüler Derneği, SAHİMDER Başkanı Can Akova, SUBÜ Spor Bı̇limlerı̇ Fakültesı̇ Dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu, Doç. Dr. Hakan Kolayiş, Öğretim Üyesi Sevda Çiftçi, Uğur Okulları Kurucu Müdürü Yavuz Müftüoğlu, AK Parti Sakarya Eski İl Başkanı Davut Terzioğlu, Türkiye Emekliler Derneği Sakarya Şube Başkanı Sinan Turan, Sabihahanım Ortaokulu Müdürü Eyüp Kotan, Prof. Dr. Tansu Çiller Ticaret Meslek Lisesi muhasebe öğretmeni İbrahim Kotan, Erenler Küçüktepe Hz. Ebubekir Camisi Derneği yöneticileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti.

Alemdar, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni dönemde Serdivan için çok farklı ve bir o kadar da önemli projeleri hayata geçireceklerini bildirdi.

Makamların emanet olduğuna işaret eden Alemdar, "Hemşehrilerimizin, bize vermiş olduğu yetkiyi hizmete dönüştürerek sahibine teslim etmek bizim görevimiz. Bu bağlamda biz de ilk günkü heyecanımızla hareket ederek Serdivanımızı hemşehrilerimizle birlikte yönetmeye ve tüm projelerimizi yine STK'lar, esnaf ve vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunarak gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Serdivanımız için en güzel hizmetleri birlikte hayata geçireceğiz." ifadelerini kullandı.

- Hendek Belediye Başkanı Babaoğlu'na ziyaret

Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan adayı Ali Kemal Sofu, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'nu ziyaret etti.

Seçim Koordinasyon Merkezi ekibiyle Babaoğlu'na "hayırlı olsun" dileklerini ileten Sofu, "Hepimizin hedefi Hendek'i daha iyi yerlere getirmektir. Meclis üyesi arkadaşlarımızın da hedefi bu doğrultudadır. Hendek için iyi olan her şeyde destek olacağız. İyi bir seçim süreci geçirdik. Bundan sonra da el birliğiyle Hendek için çalışacağız. Hendek kazansın." ifadelerini kullandı.

Babaoğlu da güzel bir seçim süreci geçirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Örnek bir çalışma yaptığımızı düşünüyorum. Bu seçimin kaybedeni yok. Hendek için hep birlikte güzel çalışmalar yapacağız. Hepimizin amacı, Hendek'e en güzel hizmetleri yapmaktır. Meclis üyesi arkadaşlarımızla 5 yıl boyunca Hendek için iyi olan her şeyde uyum içerisinde çalışacağımıza inanıyorum. Halkımızın bize vermiş olduğu teveccühle, Hendek'in hizmetindeyiz."

- TÜGVA'dan Mutlu Işıksu'ya ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilcisi Akif Adnan Dizer ve yönetim kurulu üyeleri, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'yu ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Işıksu'ya "hayırlı olsun" dileklerini ileten Dizdar, "Başkanımız her zaman ifade ediyor; gençler bugünümüzdür. Bizler bu anlayıştan son derece memnunuz. Başkanımız her zaman gençlerin yanında olmuş ve ihtiyaçlarını dikkate almıştır. Oluşturduğu genç ekip de bunu göstermektedir. Çok teşekkür ediyoruz. Bizler Adapazarımız'ın gençleri ve yarınları için çok umutluyuz. Vakıf olarak destekçisiyiz. Allah muvaffak eylesin." ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Işıksu da destek için Dizdar'a teşekkür etti.

Adapazarı'na yakışır hizmetler kazandırmak için yola çıktıklarını ve oluşturdukları projeleri hızla hayata geçirmek istediklerini aktaran Işıksu, "Güzel bir seçim süreci geçirdik. Genç kardeşlerimizle her zaman beraber olduk, isteklerini dinledik, taleplerini dikkate aldık. Gençliğin enerjisine, dinamizmine güveniyorum. Şehrimize çok farklı ve değerli katkıları olan genç kardeşlerimle her zaman istişare edecek ve ihtiyaçlarına cevap verecek çalışmaları hep birlikte Adapazarımız'a kazandıracağız. Adapazarı, gençlerin şehri olacak." değerlendirmesinde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263