banner281
Öne Çıkanlar Tekirdağ Sakarya jandarma Bursaspor cinayet

Sındırgı'da

BALIKESİR (AA) - Sındırgı ilçesinde "Geleceğini Çöpe Atma Projesi", Çamlık Mesire Alanı'nda yapılan çevre temizliğiyle sona erdi.

BENGİ Projesi kapsamında hayata geçirilen proje dolayısıyla mesire alanında yapılan çevre temizliğine, Sındırgı Kaymakamı Zafer Oktay, kurum amirleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Sındırgı Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Zenit Maden AŞ iş birliğiyle yürütülen projeyle, çocukların çevre temizliği konusunda daha bilinçli bir nesil olması için farkındalık oluşturuldu.

Oktay, etkinlikte yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

"Öğrencilerimize, çocuklarımıza geleceğin sahiplerine çevre bilinci oluşturmak, yaptığımız çevre temizliğinde bir algı oluşturmak istedik. Burada örnek olarak çevreyi kirletmeyen bir toplum, doğal şehir Sındırgı’da temiz bir doğaya katkı sağlamak ve Sındırgı'da yaşayan insanlara doğayı kirletmeden temiz bir çevre bırakmak için bir proje hazırlandı. Proje kapsamında mesire alanlarında temizlik yapıldı. Projenin bir ayağında Zenit Maden AŞ tarafında okullarımızda çevre temizliği hakkında seminerler verildi. Daha sonra farklı alanlarda farklı yerlerde çevre temizliği yapıldı. Geleceğimizin sahiplerine temiz bir çevre bırakmalıyız."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263