banner281
Öne Çıkanlar eğitim desteği Yüksek Lisans Sakaryaspor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi Kasımpaşa Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Başkan Yüksel muhtarlarla buluştu

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya, belediye başkan yardımcıları Şenol Karaküçük, Hüseyin Uzunlar, Sabri Çınar, Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ Ziraat Odası Başkanı İmdat Saygı, Tekirdağ Süt Üreticileri Birliği Başkanı Şerif Baykut ile muhtarlar katıldı.

Yüksel, burada yaptığı konuşmada, her ay muhtarlarla bir araya geleceğini söyledi.

Muhtarların her türlü sorununun belediyede sorumlu kişilere doğrudan iletebileceğini aktaran Yüksel, "Onlar notlarını alıp çalışma takvimine geçirecekler ve size talebinizin ne kadar süre içinde yerine getirileceğini iletecekler. Bir sonraki ay toplandığımızda taleplerinizin yapılıp yapılmadığını müdürlerimize bizzat soracaksınız. Tabi sadece müdürlerimize değil, onlardan sorumlu olan belediye başkan yardımcılarımıza da soracaksınız. Sistemimiz bu şekilde işleyecek."dedi.

Yüksel, Süleymanpaşa’ya hizmet etmenin yolunun muhtarlık mekanizmasını iyi işletmekten geçtiğinin ifade ederek şunları kaydetti:

"Eğer 73 mahallemizde yaşayan 200 bin vatandaşımıza daha iyi hizmet verebilmemiz için bizim size ihtiyacımız var. Sözümüz var, biz bu kenti gerçekten yükselen bir Süleymanpaşa yapacağız ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözünü ettiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkartacağız. Ben, başkan yardımcılarım ve kıymetli müdürlerimiz, belediyemizin gücünün yettiği kadarıyla tüm imkanlarımızla hepimiz emrinizdeyiz."

Daha sonra Yüksel, muhtarların taleplerini dinledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263