Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Zahit Tiryaki tutuklama Novartis Onkoloji Türkiye tarihi çarşılar

Tekirdağ'dan kısa kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Polis Eşleri Derneği Tekirdağ Şubesi tarafından şehit ve gazi aileleri onuruna iftar verildi.

Tekirdağ Polisevi'nde düzenlenen iftar programına şehit ve gazi aileleri, Vali Yardımcıları Tayyar Şaşmaz ve Abdullah Kalkan, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Şahin Karakaş, Polis Eşleri Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Gökşen Aydın, emniyet müdürlüğü personeli ve eşleri katıldı.

İl Emniyet Müdürü Aydın ve Polis Eşleri Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Gökşen Aydın şehit ve gazi aileleriyle iftar öncesi sohbet ederek, davete katıldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

İl Emniyet Müdürü Aydın da, iftar programında yaptığı konuşmada, vatanı müdafaa ederken şehitlik ve gazilik mertebesine ulaşmış değerli silah arkadaşlarının ve ailelerinin haklarının ödenemeyeceğini belirterek, onlara minnet ve şükran borçlu olduklarını ifade etti.

-Çamurla tıkanan su kanalını mahalle sakinleri açtı

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde tarımsal sulama için kullanılan su kanalını mahalle sakinleri açtı.

Alınan bilgiye göre, Gaziköy Mahallesi'nde zeytin, üzüm ve bahçe tarlalarını sulamada kullanılan kanal, evsel atıklar ve yoğun yağmur yağışı nedeniyle çamurla tıkandı.

Kanal, Gaziköy Mahallesi sakinlerinin yoğun ve titiz çalışması sonucu temizlenerek tekrar açıldı.

Gaziköy Mahallesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkan Yardımcısı Oğuzhan Kaan Gürsoy AA muhabirine yaptığı açıklamada kanalın her sene toprak ile dolduğunu ve mahalleli tarafından açıldığını söyledi.





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263