banner280
Öne Çıkanlar CHP Tarihi konak Necmettin Kuyucu polis Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Tekirdağ'lı özel sporcular madalyaya kulaç attı

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'lı sporcular, Özel Sporcular Yüzme Bölge Şampiyonasında 27 madalya kazandı.

Antalya'da düzenlenen şampiyonaya bir çok ilden özel sporcu katıldı.

Şampiyonada, yarışların sonunda farklı stillerde, Ataberk Yücel, 2 altın, 3 gümüş, 2 bronz, Berfin Gülşah Papakçı, bir altın, 4 gümüş, Fatma Nur Yıldırım, 3 altın, bir gümüş, Kürşat Tuğral, bir altın, 2 gümüş, Özgür Yıldız, bir altın, gümüş ve bronz, Emir Güzel bir bronz, Kaan Baran bir bronz ve Ömer Erdemir bir altın, 2 gümüş madalyanın sahibi oldu.

Yüzme antrenörü Anıl Bulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonaya farklı illerden down sendromlu, otizmli ve mental sporcunun katıldığını söyledi.

Bulut, sporcularının azimli çalışması sonucu güzel dereceler elde ettiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Yıl boyunca çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarını aksatmayan arkadaşlarımız yarışlarda kürsüye çıkarak emeklerinin karşılığını alıyor. Bizler de arkadaşlarımızın madalya sevinciyle gururlanıyoruz. Yarışlarda Tekirdağ'ı en iyi şekilde temsil ettik. Sporcuların aldığı madalyalar emeklerinin karşılığıdır. Gittiği her şampiyonada sporcularımız derece elde ediyor. Milli takıma da sporcu kazandırmak için gayret ediyoruz."


Anahtar Kelimeler:
TekirdağYüzmeözel Sporcu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263