Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Novartis Onkoloji Türkiye Zahit Tiryaki tutuklama tarihi çarşılar

Üçer ton lahana sarması ve lahana çorbası dağıtılacak

YALOVA (AA) - Yalova'da Turizm Haftası dolayısıyla 3 ton lahana sarması, 3 ton lahana çorbası ve 1,5 ton da mısır ekmeği vatandaşlara ücretsiz dağıtılacak.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Şeref Tali, Turizm Haftası kapsamında 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Tali, buradaki konuşmasında, her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası'nda çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi.

Amaçlarının turizmde bir sinerji yaratmak olduğunu dile getiren Tali, "Bir hareketlilik yaratmak, farkındalık oluşturmak. Yöresel ürünler, tatlar kapsamında İstanbul'daki Güneysu Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin 10 gün süreyle burada bir etkinliği var. Burada halkımıza ücretsiz olarak 3 ton lahana sarması, 3 ton lahana çorbası,1,5 ton da mısır ekmeği dağıtılacak." ifadesini kullandı.

Kutlama programı kortej yürüyüşü ile devam etti. Yürüyüş, Bahçelievler İlkokulu öğrencilerinden oluşan mehteran takımı eşliğinde gerçekleşti.

Yalova Valisi Muammer Erol, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ve protokol üyeleri meydanda kurulan stantta vatandaşlara lahana sarması ve mısır ekmeği dağıttı.


Anahtar Kelimeler:
Yalova

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263