Öne Çıkanlar yutma bozuklukları finansal okuryazarlık engeliler Ergene Nehri ayvalık 29 göçmen

Üniversite öğrencilerine kuru gıda desteği

 Balıkesir'de üniversite öğrencilerinin ücretsiz kuru gıda alabileceği "Genç Market" açıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Hasan Basri Çantay Gençlik Merkezi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Genç Market'te hayırseverlerin de yardımıyla öğrencilere gıda desteği verileceğini söyledi.

Kafaoğlu, açılan merkezin yeni bir özellik kazandırdığını belirterek, "Üniversite öğrencilerinin büyük bir kısmı evlerde kalıyor. Yemeklerini de kendileri yapıyor. Biz de onlara katkı sağlamak, bazı ihtiyaçlarını karşılamak için böyle bir çalışma yaptık. Bunlar, yardımsever vatandaşlarımızın katkılarıyla yapılıyor." dedi.

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan da öğrencilerin 10 aylık eğitim dönemi boyunca Genç Market'ten ücretsiz faydalanabileceğini aktardı.

Genç Market'in açılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Demiraslan, "Üniversite öğrencilerimize kuru gıda vereceğiz. Bunları biz hayırseverlerimizden, iş adamlarımızdan topluyoruz. Öğrencilerin öğrenci kimlik kartlarını göstermeleri şartıyla düzenli olarak bu gıdaları kendilerine vereceğiz." diye konuştu.

Daha sonra açılış kurdelesi kesilerek, emeği geçen hayırseverlere plaket takdim edildi.

Törene, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Yavuz Subaşı, Belgin Uygur ile ilçe belediye başkanları, davetliler ve vatandaşlar katıldı.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263