Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Zahit Tiryaki Novartis Onkoloji Türkiye hünkar köşkü tarihi çarşılar

Üniversiteliler “terör“ konusunda bilgilendirilecek

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Namık Kemal Üniversitesi öğrencilerine "terör" ve "terör örgütleri" konusunda bilgi verecek.

Emniyette yapılan yazılı açıklamada, Değirmenaltı yerleşkesinde ekiplerce bir stant kurulacağı ve burada öğrencilere broşürler dağıtılarak terör örgütleri hakkında bilgiler verileceği ifade edildi.

Türkiye'de terörle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğine ve başarılı operasyonlar yürütüldüğüne vurgu yapılarak, şunlar kaydedildi:

"Ülkemizde ve sınırlarımızın dışında yapılan başarılı operasyonlarla terör örgütlerinin eylem güçlerinin kırıldığı ve taban desteklerini kaybettikleri görülmektedir. Bu nedenle terör örgütlerinin başta üniversite öğrencileri olmak üzere hedef kitlesindeki gençlere yönelik propaganda faaliyetlerinde bulunabilecekleri değerlendirilmektedir. Bu kapsamda ilimize yeni gelen ve bu yıl üniversite eğitimine başlayacak olan öğrencilere yönelik 24-28 Eylül 2018 tarihleri arasında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 'El Ele Güvenli Geleceğe' projesi kapsamında Namık Kemal Üniversitesi Yerleşkesinde bilgilendirme standı kurulacaktır. Burada öğrencilere terör ve terör örgütleri hakkında bilgiler verilerek olumsuz bir durumla karşılaşmaları durumunda ne yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirmeler yapılacaktır."

Anahtar Kelimeler:
TekirdağProjeEmniyet

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263