banner280
Öne Çıkanlar CHP Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası polis

Vali Canalp'ten köy ziyaretleri

EDİRNE (AA) - Edirne Valisi Ekrem Canalp, köy sakinlerinin sorunlarını yerinde dinlemek amacıyla Havsa ilçesine bağlı köyleri ziyaret etti.

Edirne Havsa ilçesinde esnafları iş yerlerinde ziyaret ederek sohbet eden Vali Canalp, ilçeye bağlı tüm köylerinde ziyaretlerde bulundu.

Kuzucu köyüyle başladığı ziyaretlerde köy kıraathanelerinde köylülerle bir araya gelen Canalp, köy sakinlerinin ortak olan dere yataklarının ıslah edilmesi, kanalizasyon alt yapılarının iyileştirilmesi, çok amaçlı etkinlik salonlarının inşa edilmesi, ara bağlantı yollarının asfaltlanması ve köprü yapımı gibi taleplerini dinledi, not aldı.

Bölgede meyve - sebze ve diğer tarım ürünlerinin üretimini artırmak için atılması gereken adımları anlatan Vali Canalp, aşırı yağışların olduğu dönemlerde taşan dere yataklarında incelemelerde bulundu.

Vali Canalp'e Havsa Kaymakamı Neslihan Kısa, Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Edirne Jandarma Komutanı Alparslan Doğan ve kurum müdürleri katıldı.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263