Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özümüzden Günümüze çelenk Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ruhsatsız silah

Yerel seçimin ardından

EDİRNE (AA) - Cumhur İttifakı AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Koray Uymaz, MHP Edirne İl Başkanlığını ziyaret etti.

MHP Edirne İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, AK Parti ve MHP teşkilatlarının Cumhur İttifakı'nın kazanması için yoğun şekilde çalıştığını söyledi.

Cumhur İttifakı'nın Edirne'de iyi bir sonuç almasına rağmen, merkez belediyeyi alamadığını belirten Ferhatoğlu, "Edirne'de ideolojik bir kesimi ikna edemedik. Bunun içerisinde benim yakından tanıdıklarım da var. İnşallah bir daha ki döneme bu kesimi de ikna ederek güzel bir seçim süreci geçireceğiz." dedi.

Uymaz da, MHP ve AK Parti'nin kardeş partiler olduğunu ve Cumhur İttifakı ile bu kardeşliğin mezara kadar devam edeceğini ifade etti.

AK Parti'nin Edirne 'de en yüksek oy oranına 31 Mart seçimlerinde ulaştığını ifade eden Uymaz, "Seçim çalışmalarında vatandaşlarımıza 'Başkan seçildiğimde sizi ziyaret edeceğim' demiştim. Belediye başkanı seçilmedim ama halkımıza teşekkür ziyaretlerime devam ediyorum. Onların gönüllerine girdik, Edirne'nin sorunlarını, eksiklerini biliyoruz. Bu eksiklerin yapılması için çalışmamı sürdüreceğim. Siyasetin içinde hep oldum, olmaya da devam edeceğim." şeklinde konuştu.



Anahtar Kelimeler:
Ak PartiMHPYerel Seçim

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263