banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding ezan Saadet Partili Nazır Cihangir İslam Tarihi Yeşil Cami

Yıldız Holding’den girişimcilere fırsat

İSTANBUL (AA) - Yıldız Holding, "Office Days Programı"yla teknoloji odaklı, yeni nesil çözümleri kullanarak özgün projeler geliştiren tüm girişimcileri projelerini anlatmaya davet ediyor.

Yıldız Holding açıklamasına göre, tüm grup şirketlerini dahil olduğu bir dijital dönüşüm programını yürüten Yıldız Holding, açık inovasyonun gücünden yararlanmak, girişimcilerin ürün ve hizmetlerini daha yakından tanımak amacıyla başlattığı "Office Days Programı"yla teknoloji odaklı, yeni nesil çözümleri kullanarak özgün projeler geliştiren tüm girişimcileri projelerini anlatmaya davet ediyor.

19 Haziran Çarşamba günü dördüncüsü gerçekleştirilecek olan Office Days buluşmalarında, her girişimci 30 dakika boyunca yenilikçi ürün ve hizmetlerini Yıldız Holding Dijital Dönüşüm Başkanlığı ve ilgili iş birimi yöneticilerine anlatma fırsatı buluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yıldız Holding Global Dijital Dönüşüm Başkanı Adnan Metin, Office Days Programı'nın Türkiye'nin girişimcilerine büyük fırsatlar sunduğunu belirtti. Office Days buluşmalarında, Yıldız Holding ile girişimci arasında nasıl bir iş birliği modeli geliştirebileceklerini birlikte değerlendirdiklerini bildiren Metin, Yıldız Holding olarak yurt içinde ve yurt dışında hızlı tüketim ürünleri ve perakende sektörlerinde birçok farklı alanda faaliyet gösterdiklerini aktardı.

Trend teknolojileri yenilikçi iş fikirleri ile harmanlayan girişimcilere mutfaklarını açıp birlikte rekabet avantajı oluşturma arzusunda olduklarını dile getiren Metin, başvurularda görüntü işleme, yapay zekâ, makine öğrenmesi, nesnelerin interneti gibi yeni nesil teknolojilerin kullanıldığı yenilikçi çözümlere öncelik verdiklerini de belirtti.

Dijital İş Geliştirme ve İnovasyon Direktörü Serdar Gürbüz ise Office Days Programı’na başvuran projelerin fikir aşamasını geçmiş ve en az prototip seviyesinde olması gerektiğini vurgulayarak, "Yıldız Holding ve grup şirketlerinin çalışma alanlarına dokunan girişimlere öncelik veriyoruz ve yenilikçi girişimcilerle iletişimi güçlendirmek adına ayda 2 kere bir araya geliyoruz." ifadelerini kullandı.


- Online başvuru yeterli


Office Days Programı’na başvurmak için girişimciler, http://yildiz.im/officedays sayfasındaki online başvuru formunu dolduruyor ve gelen başvurular ön incelemeden geçtikten sonra Office Days Programı için en uygun adaylar davet ediliyor. Holding yöneticileri, girişimcilerin birlikte çalışabileceklerini düşündükleri iş birimleriyle ayrıntılı toplantılar düzenleyerek, girişimcilerin birimlere ve grup şirketlerine tanıştırılmasını da sağlıyor.




Anahtar Kelimeler:
Yıldız Holding

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263