banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Tarihi konak Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası SASKİ

220 tondan fazla COVID-19 aşısını havadan taşıdı

 (İGFA) - Emirates SkyCargo, geçen yılın sonlarında uluslararası dağıtımın başlamasından bu güne kadar 50 milyondan fazla doza eşdeğer, 220 tonun üzerinde COVID-19 aşısını, 150'den fazla uçuşla üretim bölgelerinden uçuş ağındaki 50 noktaya ulaştırarak, toplamda 6 farklı türde COVID-19 aşısı taşıdı.

Emirates Kargo Kıdemli Başkan Yardımcısı Nabil Sultan, geçen yıldan bu yana yürütülen çalışmalarla salgının yıkıcı etkilerinden kurtulmak için dünya genelindeki topluluklara yardımcı olmayı amaçladıklarını söyledi. Sultan, COVID-19 aşılarını Dubai üzerinden dünyanın her yerine hızla dağıtmak için Dubai'deki ortak kuruluşlarımızla birlikte çalıştıklarını anlattı.

Emirates SkyCargo, bir yılı aşkın bir süredir 27 bin 800'den fazla seferle 100 bin tonun üzerinde temel tüketim ürünleri taşıdı. Ayrıca, aşıların dağıtımını desteklemek adına dünya çapında 100 tondan fazla şırınga taşıdı.

Anahtar Kelimeler:
AşıEmiratesCovidSkycargo

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263