Öne Çıkanlar çorlu EMITT gençlik merkezi Şahin Lalapaşa

Aksaray zamanı kitap okuma için durdurdu

AKSARAY (İGFA) - Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu'nun sosyal medya üzerinden başlattığı #Aksarayokuyor adeta dalga dalga yayıldı. Vali Aydoğdu'nun kitap okurken attığı ilk fotoğraf paylaşımı ile televizyonları bir saatliğe kapatarak saat 19:00'da zamanı bir saatliğine sessiz alan Aksaray'ın okuma kampanyasına  kamu kurum kuruluşlar ve siyasiler tarafından da desteklendi.

Kampanyaya Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Aksaray Milletvekilleri, Ramazan Kaşlı, MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy,İyi Parti İl Başkanın Özhan Türemiş, Aksaray İl Müftüsü Hasan Hüseyin Güller, Aksaray İl Özel İdare Genel Sekreteri, Yüksel Çelik, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal destek verdi.

Twitter üzerinden Aksaray'ı Türkiye gündeminde ilk sıralara taşıyan kitapseverlere teşekkür eden Vali Aydoğdu, "Kitap kurtlarına ve bu şehri seven herkese sayfalar dolusu yürekten teşekkürler. Zamanı durduracağız demiştik. Durdu"  paylaşımında bulundu. Kampanya kapsamında Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, "Bugün her ev bir kütüphane oluyor. Dünyayı sessize alma vakti geldi. Bizde #Aksarayokuyor diyerek ailecek kitap okuyoruz” paylaşımında bulundu.

 

#Kitapaksaray #AksarayOkuyor

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263