Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık Ergene Nehri ayvalık 29 göçmen yutma bozuklukları engeliler

Aydın Ünlü: MHP Gebze'nin görevden alınmasını talep ettik

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve yönetiminin görevden alınması için genel merkeze talepte bulunduklarını söyledi... 
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, bugün parti binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ünlü, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir'in görevden alındığı haberlerini değerlendirdi. Ünlü, MHP Genel Merkezi'ne Gebze İlçe Teşkilatı'nın görevden alınması için talepte bulunduklarını söyledi... Ünlü, konuşmasında, "Meclis üyeleri mülakatlarımız bugün Körfez ve Derince'de başladı. İzmit ve Kartepe'de mülakat yapacağız. İlk kez meclis üyeleri için mülakat yapıyoruz. Bu mülakatlar bizim bu işi ne kadar önemsediğimizi gösterir. 7 Şubat Perşembe Derince'de saha çalılmaları başlayacak. 555 aday adayımız vardır. Cuma günü akşamı son mülakat var. MHP'nin aday tanıtım programları 8 Şubat'ta Başiskele'yle başlıyoruz. Tüm dinamiklerimizle bu toplantılarda yerimizi alacağız.

GENEL MERKEZİN KARARINI BEKLİYORUZ

Ben Cumhur İttifakı'nın aday tanıtımlarında AK Partililerin bu programlarda MHP'ye yaklaşım ve hassasiyetleri için teşekkür ediyorum. 8 aylık çalışmalar göz önüne alındığında Gebze İlçe Teşkilatı'nın Cumhur İttifakı'na aykırı davranışları nedeniyle görevden alınmasını genel merkezden talep ettik. Nihai karar genel merkez tarafından birkaç gün içinde verecektir"   

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263