Öne Çıkanlar Tekirdağ Balıkesir Bilecik Sakarya operasyon

Belediyede sahte TOKİ kampanyası

AKP’li belediyede sahte TOKİ kampanyası

Taşeron işçilerine 5 aydır maaş veremeyen AKP’li Tirebolu Belediyesi’nde şimdi de “TOKİ skandalı” patlak verdi. Belediye, “Tirebolu, TOKİ evleriyle güzelleşiyor” sloganıyla başlattığı kampanyada vatandaşlardan üye başına 40 bin lira toplandı. Ancak TOKİ’nin ilçede böyle bir projesi olmadığı ortaya çıktı. Belediye, “Yazışmalar sürüyor, dosyayı TOKİ’ye sunacağız” derken SÖZCÜ’nün konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan TOKİ yetkilileri, “O afişler bizden habersiz hazırlanmış, talebi reddettik. Tirebolu’da TOKİ evleri projesi yok’’ dediler.

AKP’li belediyede sahte TOKİ kampanyası
  • Tirebolu Belediyesi, ilçeye bağlı Doğancı bölgesinde yapılacağını duyurduğu TOKİ evleri projesi için afişler bastırdı.

olmayan-projenin-afisleri-sehrin-her-tarafina-asildi-1
Afişlere, “Belediyemiz öncülüğünde TOKİ kayıtlarımız başlamıştır. İlçemize hayırlı olsun” diye yazıldı ve AKP'li Başkan Abdullah Karabıçak'ın fotoğraflarına yer verildi.

tirebolu-toki-adiyla-acilan-facebook-hesabinda-da-reklam-yapildi
İsteklilerden de, peşinat adı altında, kişi başı 40 bin lira para toplandı.

TOKİ: AFİŞLERDEN HABERİMİ YOK

SÖZCÜ, hem AKP'li Belediye yetkilileri hem de TOKİ'yle görüştü. Belediye yetkilileri, “Her şey hazır. Yazışmalar bitti. Dosyayı TOKİ'ye götüreceğiz” derken, SÖZCÜ'nün sorusunu yanıtlayan TOKİ ise “Bu afişler bizim bilgimiz dışında hazırlanmış, idare olarak bu talebi reddettik. TOKİ olarak şuanda orada öyle bir projemiz bulunmamaktadır'' açıklaması yaptı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263