Öne Çıkanlar çorlu EMITT gençlik merkezi Şahin Lalapaşa

Bıyık, “Gençler için güzel projelerimiz var”

Cumhur İttifakı ve AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, İstasyon Caddesi’nde gençlerle çay sohbetinde bir araya geldi. Bıyık, gençler için güzel projeler hazırladıklarını söyledi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır’la birlikte İstasyon Caddesi’nde gençlerle bir araya gelen Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, projeleri hazırlarken, gençlerin istek ve taleplerini de dikkate alarak hareket ettiklerini ifade etti. Bıyık, “Partimiz kurulduğu günden itibaren gençlerin fikirlerine her zaman değer vermiştir. Biz de aynı şekilde Darıca’da yaşayan gençlerimizin düşüncelerini önemsiyoruz.

SAĞLIKLI BİREYLER YETİŞTİRECEĞİZ

Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’la birlikte hayata geçireceğimiz projelerin merkezinde gençler olacak. Gençler bizim geleceğimiz ve biz gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Bıyık, “Mahallelerimizde çok amaçlı spor salonları yaparak gençlerimizin ruhen ve bedenen sağlıklı bireyler olarak yetişmesine olanak sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

ÇAKIR DESTEK İSTEDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen askeri alanda büyükşehir ile birlikte çok güzel bir gençlik kampı projesini hayata geçireceklerini belirten Bıyık, “Bu konuda siz gençlerin de fikir ve görüşlerini dinleyeceğiz. Gençlerin vizyonuna ihtiyacımız var” dedi. Kocaeli Milletvekili Sami Çakır’da AK Parti’nin gençlere yönelik projeleriyle önemli hizmetleri hayata geçirdiğini söyleyerek, gençlerden 31 Mart seçimleri için destek istedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263