banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding ezan Saadet Partili Nazır Cihangir İslam Tarihi Yeşil Cami

Denizli Merkezefendi'de HES kodlu anahtarlığa yoğun ilgi

DENİZLİ (İGFA) - Denizli'de HES kodlu anahtarlık almak isteyen vatandaşlar Merkezefendi Belediyesi Ana Hizmet Binası karşısındaki Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Merkezefendi Kültür Merkezi, Merkez Kütüphane, Sümer ve Sevindik Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri’nden alabilecekler. 9 Nisan Cuma gününden itibaren HES kodlu anahtarlıklar Gümüşçay, Merkezefendi, Akkonak Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri, Şemikler Sosyal Tesisi ve Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’nde de dağıtılacak.

HES kodunu göstermekte zorlandıklarını ve bu uygulamanın kolaylık sağlayacağını belirten Musa Kaymakçı, “Bu anahtarlık belediyemizin bizlere sağladığı büyük kolaylık. Bizler yaşlıyız ve bu kodu bulurken zorlanıyorduk” dedi.


Yapılan uygulamanın güzel bir hizmet olduğunu söyleyen Recep Sevgi, “HES kodlu anahtarlık güzel bir hizmet. Ben HES kodumu yazılı kağıttan, telefonumdan bulmaya çalışırken zaman kaybı oluyordu. Bu uygulama bizlere çok büyük kolaylık sağlayacak” diye konuştu.

“TEM AMACIMIZ HEMŞEHRİLERİMİZE HİZMET”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, pek çok yerde zorunlu hale gelen HES koduna hemşehrilerimizin kolay ve pratik bir şekilde erişebilmesi için, başlatmış olduğumuz HES kodlu anahtarlıkların dağıtımını sürdürdüklerini kaydetti. Hizmetten duyulan memnuniyetin kendilerini de mutlu ettiğini belirten Başkan Doğan, "Tek amacımız hemşehrilerimize hizmet” dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263