Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık Ergene Nehri ayvalık 29 göçmen yutma bozuklukları engeliler

Et Kombina Merkezi tamamlanıyor

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayvan yetiştiriciliğini geliştirmek için Malkara ilçesine yapılan Çavuşköy Et Kombina Merkezi'nin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, kombina merkezinin Trakya'nın en büyük et merkezi olacağı ifade edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayarak, tarımı ve hayvancılığı geliştirmek için çalışmalarına devam ettiklerini vurguladı.

Çiftçilerin en büyük destekçisi olduklarını aktaran Albayrak, şunları kaydetti:

"Büyükşehir Belediyemizin beş ana vizyonundan biri tarım ve hayvancılıktır. Türkiye'nin en verimli topraklarına sahibiz. Tekirdağ'ımızın sahip olduğu bu imkanları en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Çiftçilerimiz ve yetiştiricilerimize destek olmayı görev bildik ve Büyükşehir Belediyesi olarak Malkara Çavuşköy Et Kombinası projemizi başlattık. Bu tesisten sadece yetiştiricilerimiz değil, bütün vatandaşlarımız faydalanacak. İnşaat çalışmalarımız büyük ölçüde tamamlandı. Tesisimizi en kısa sürede tamamlayarak faaliyete geçireceğiz. Halkımıza hayırlı olsun."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263