banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

Gara şehidinin ihraç haberi yalanlandı

BURSA (İGFA) - Sosyal medya hesabından yazılı açıklama yapan Emniyet Genel Müdürlüğü, bazı sosyal medya platformlarında yer alan, "şehit edilen polis memuru Vedat Kaya’nın, PKK tarafından kaçırıldıktan sonra KHK ile ihraç edildiği” yönündeki haberler kesinlikle gerçeği yansıtmadığını belirtti.

KHK’lar kapsamında yapılan kamu görevinden çıkarma işlemleri, ilgililerin isimleri ile birlikte Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdiğine dikkati çeken müdürlük, açıklamasında, "Şehidimiz hakkında bu kapsamda herhangi bir işlem tesis edilmediği de ilgili KHK listelerine bakıldığında görülecektir. Şehit polis memuru Vedat Kaya'nın memuriyet hakları, PKK terör örgütü tarafından kaçırıldığı günden bu yana kesintisiz olarak devam etmiştir. Menfur olayın ardından şehitlik işlemleri de başlatılmıştır" ifadelerine yer verdi.

Müdürlük, şehitler üzerinde yapılmaya çalışılan bu tür provokasyon girişimlerinin hem şehit ailesi ve yakınlarını, hem de Emniyet teşkilatını derinden üzdüğünü kaydederek açıklamasını sosyal medya aracılığıyla paylaştı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263