banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

"Gebze'nin marka değerlerini ortaya çıkartacağız"

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Fatih Sultan Mehmed'in vefat ettiği Hünkar Çayırı tarih koridoru olarak ulusal ve uluslararası arenada adından söz ettiren bir mekan olacak" dedi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz SKM çalışmaları kapsamında Gebzelilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Gebze ile ilgili hayata geçireceği projeleri vatandaşlarla paylaşan Büyükgöz, "Dünyada şehirler markalarıyla anılıyor. Bizde Gebze'nin marka değerlerini ortaya çıkartacak projeler üreteceğiz. Ecdadın bize emaneti olan Fatih Sultan Mehmet'in vefat ettiği Hünkar Çayırı'nı düzenleyeceğiz. Hayata geçireceğimiz projeyle burası bir tarih koridoru ve müze haline gelecek. 180 dönümlük Fatih'in otağında yapacağımız bu projeyle Gebze, Kocaeli ve tüm Türkiye'de olduğu gibi uluslararası düzeyde de geçmişimizi tanıtacağız" dedi.

ASKERİ KIŞLA MİLLET BAHÇESİ OLACAK

Askeri Kışla'nın Millet Bahçesi olarak hizmet vereceğini söyleyen Büyükgöz, "Diğer yandan Askeri Kışla'nın olduğu alan 650 dönümlük arazinin 450 dönümü tamamen Millet Bahçesi olacak. 200 dönümü de kamu ve eğitim alanı olarak düzenleyip milletimizin hizmetine sunacağız. Milletimizin hayatını idamesi sırasında karşılaştığı tüm sorunları ortadan kaldırmak için çalışacağız. Yaşamaktan mutlu olacağınız ve Gebzeli olmaktan kıvanç duyacağınız, onur duyacağınız şehir, caddeler, sokaklar oluşturacağız. Aydınlatmasıyla ve şehir mobilyalarıyla Gebze'yi hep beraber yönetmiş olacağız" ifadelerini kullandı.

HALK MECLİSLERİYLE BULUŞACAĞIZ

Mahallelerde halk meclisleriyle vatandaşlarla buluşacağını söyleyen Büyükgöz, "2004-2009 yılları arasında Gebze'de belediye başkan yardımcılığı görevini yürütürken kapım her zaman açıktı. Şimdi de öyle olacak. Halk meclisleriyle mahallelerde milletimizle beraber olacağız. Bu meclislerde mahallenin talep ve önerilerini dinleyecek, hasbihal edeceğiz. Ben makamda oturan değil, sahada çalışan, her fırsatta sizlerin arasında olan bir belediye başkanı olacağım" şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263