Öne Çıkanlar Bursa Kocaeli düzensiz göçmen Yalova Tekirdağ

HEPAR’lı 40 Eski yönetici İYİ Partiyi destekleyecek

Kocaeli’de daha önce görev yapmış 40 Eski yönetici 24 Haziran Pazar günü yapılacak seçimde tercihlerini İYİ Parti’den yana kullanacaklarını açıkladılar.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklama şu şekilde: 2014 - 2016 döneminde HEPAR Kocaeli İl Başkanlığı Yönetiminde yer alan 40 eski yönetici olarak 24 Haziran seçimlerinde Meral Akşener ve İYİ Parti'yi destekleme kararı aldık. Bu karar Eski İl Başkanımız İlker Ergin, İzmit İlçe Başkanımız M.Soner Özbey, Gölcük İlçe Başkanımız Bülent Tekdemir, İl Başkan Yardımcıları Noyan Göksel, Burak Altan, İsmail Işıklı, İlkgün Çatal , Gürkan Korel, Erkin Şen, Samet Çekmiş ve diğer il ve ilçe yöneticilerimizin ortak kararıdır.

SİYASET HER ZAMAN VATANA HİZMET

Bizler siyaseti her zaman sadece vatan hizmeti olarak gördük. Siyaset, şahsi çıkarların ve egoların tatmin yeri değildir. Siyasetçi de milletinden ayrıcalıklı bir sınıf değil bizzat milletin içinden gelen Türk milletinin daha ileri gitmesi için çalışan insandır. Siyaset bir bayrak yarışıdır. Sırası gelen bayrağı daha ileri taşımak için çalışır ve bu vatan hizmetini yerine getirir.

HARUN DEMİRKAYA’YA ÖVGÜ

Bu zihniyet ile bu bayrak yarışında bugün sıranın İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ve İYİ Parti kadrolarında olduğunu düşünüyoruz. Kocaeli'de de bu vatan hizmeti için kendilerini öne atan sayın adaylarımızın bu göreve sonuna kadar layık olduklarını görüyoruz. Bu İYİ insanlar ile Türkiye'yi İYİ günlerin beklediğini biliyoruz.

Başta, mevzu bahis memleket meseleleri olduğunda her zaman yanımızda olan Harun Demirkaya olmak üzere O'nun nezdinde tüm adaylarımıza başarılar diliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263