banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

İGF TV yayın hayatına başlıyor

Türkiye'de internet gazetecilerinin çatı kuruluşu olan İnternet Gazetecileri Federasyonu bünyesinde yayın yapacak olan İGF TV ekranlarını bugün İGF Haber Ajansı Genel Yayın Koordinatörü Aysın Komitgan'ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı konuk edeceği 'GünAysın' BursadaBugün ortak yayınıyla açıyor. BURSA (İGFA) - Türkiye'de internet medyalarının çatı kuruluşu olan İnternet Gazetecileri Federasyonu(İGF) gelişimi ve yükselişini sürüyor.
2020 yılının ocak ayında kurulmasına karşın 1.5 yıl gibi kısa bir sürede taraflı tarafsız Türkiye'deki 81 ilin yanı sıra Kıbrıs, Azerbaycan, Almanya ve son olarak da Belçika'da temsilciliklerine kavuşan federasyon, yeni çalışmasıyla kamuoyunun huzuruna çıkmaya hazırlanıyor.

İGF bünyesinde faaliyete geçirdiği haber ve reklam ajanslarının ardından merakla beklenen TV kanalını da bugün özel bir yayınla açacak.

İGF TV yayın hayatına başlıyor. İllerdeki derneklerimiz ve partner medyalarımızın TV kanallarıyla ortak yayınlarla her ilin gündemi ülke geneline taşınıyor.

İGF Haber Ajansı Genel Yayın Koordinatörü Aysın Komitgan’ın sunduğu Günaysın programının konuğu Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 22 Kasım Pazartesi (Bugün) saat 10.30’da İGF TV ve Bursada Bugün TV ortak yayınıyla İGF üyesi tüm medyalarda aynı anda canlı yayında..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263