Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

İlhan Bayram duygulandırdı

Samsun Büyükşehir belediyesine genel sekreter olmak için Kocaeli büyükşehir belediyesine veda eden Genel sekreter İlhan Bayram'ın veda mesajı herkesi duygulandırdı.

İlhan Bayram'ın yayınladığı veda mesajı şu şekilde

Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz, büyük bir ailedir. Bu büyük ailenin fertleri birbirlerinin sevincini, kederini paylaşan, dertlerini dinleyen örnek bir kurumdur.
Biz çalıştıkça başardık, paylaştıkça çoğaldık ve bu günlere geldik. Hemşehrilerimizle ve mesai arkadaşlarımızla birlikte nice anı biriktirdik. Büyükşehir Belediyemiz hemşehrilerimizin katkılarıyla büyüdü, gelişti.

Genel Sekreterliğim döneminde ve gerekse de İSU Genel Müdürlüğüm döneminde Kocaeli’yi modern ve model kent yapmak için Büyükşehir Belediye Başkanı’mızın bize gösterdiği ufukta ara vermeden çalıştık. Siz değerli halkımız da bunun en yakın tanıklarısınız. Kent için konulan her bir taş da, yapılan her icraatta hemşehrilerimizin büyük katkısı ve emeği var. Çalışma arkadaşlarımız gönüllerini ortaya koydular. Ve ekip ruhunu kaybetmediğimiz için başarılı olduk. Bugünlere geldik. Çok şükür başımız dik, alnımız açık. Birlikte açtığımız bu yolda yürümeye devam edeceğiz.

Şimdi önümüzdeki yeni vazifelere giderken görevi, layıkıyla yapacağına inandığım arkadaşlarıma bırakmanın gönül huzurunu yaşıyorum. Çünkü gönüldaşlığımız devam edecek. Bugüne kadar bilmeyerek de olsa kimin kalbini kırdıysam hakkınızı helal edin. Benim varsa, zaten helali hoş olsun. Allah’a emanet olun! “

İlhan BAYRAM
Kocaeli Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263