Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Zahit Tiryaki tutuklama Novartis Onkoloji Türkiye tarihi çarşılar

İrfan Ayar ile Musa Yılmaz’ı Düşman eden acımasız SİYASET

Gebze’ye geldiğimiz günden itibaren Trabzonlu İrfan Ayar’ı da, Rizeli Musa Yılmaz’ı çok iyi tanıyoruz, Bizden birkaç yaş daha büyük olmasına rağmen Musa Yılmaz’ın bir gün bile biz dahil hiç kimseye büyüklük tasladığına da henüz şahit olmadık.

Muhtemelen 802li yıllardan itibaren Musa Yılmaz ile İrfan ayar arasında son derece seviyeli giden bir dostluk vardı, AK partinin kurulmasından sonra bu partide siyaset yapmaya başlayan İrfan Ayar epey bir zaman sonra Genel merkez tarafından Partinin Gebze ilçe başkanlığına atanmış, Musa Yılmaz ‘da son derece zorlu bir kongreden sonra CHP’nin Gebze ilçe başkanlığına seçilmişti.

Bir kez daha belirtiyoruz Karadeniz’in hırçın coğrafi şartlarından bu bölgeye gelen burayı yurt tutan Musa Yılmaz’ında, İrfan Ayar’ında geçen yirmi yıllık zaman dilimi içerisinde kendilerini sıkıntıya sokacak, dostlarının başını öne eğdirecek en ufak bir olaya şahit olmadık, bundan sonra da olacağımızı düşünmüyoruz.

Ancak siyasetin acımasız çarkları bir anda birbirlerini çok sevdiklerine, saydıklarına inandığımız Musa Yılmaz ile İrfan Ayar’ı bir anda hiç kimsenin tahmin edemeyeceği bir kavganın ortasına çekti, Aradaki kavga Gebze sınırlarından çıktı Kocaeli’ni aştıktan sonra Ankara’ya ulaştı TBMM’de milletvekilleri için kullanılacak iyi bir siyasi malzeme olup çıktı.

Aşağı yukarı 35 yıldan fazladır çok iyi biliyoruz ki Musa yılmaz ile İrfan Ayar pek çok cenazede omuz omuza saf tutup namaz kılmışlar, kendilerini davet eden ortak dostlarının düğününde birlikte kemençe eşliğinde HORON tepmişlerdir.

Bu günlerde bu ikilinin içerisine düştüğü ateş çemberi her ikisini de çok iyi tanıyan ve seven birisi olarak inanın çok üzüyor, Ankara’daki siyasetçiler için iş kolay, onlar dün iyi dediklerine bugün kötü, dün kötü dediklerine bugün iyi demekte hiçbir sıkıntı duymuyorlar..

Peki yerelde durum böylemi.?

Musa Yılmaz ile İrfan Ayar yarın yine aynı cenazede omuz omuza saf tutup namaz kılacak tabutun altına beraber girecekler, kendilerini davet eden dostlarının düğün cemiyetlerinde el ele omuz omuza HORON tepecekler, zira yaşadığımız yer Gebze ve her ikisi de bir siyasi partinin ilçe başkanı olarak her gün yüzlerce davet alıyorlar, Pek çok toplantıda beraber olmak zorunda kalıyorlar.

Gebze’nin ileri gelenlerinin İrfan Ayar ile Musa Yılmaz arasındaki bu dargınlığı- kırgınlığı kaldırmak adına bir adım atmaları gerektiğine inanıyoruz, bu konuda bize de düşen bir görev varsa sonuna kadar koşacağımızı, emek sarf edeceğimizi buradan beyan ediyoruz.

Zira hepimiz biliyoruz ki yarın siyaset bitecek ama dostluklarımız mezara kadar devam edecek.

Kavganın, tartışmanın hiç birimize faydası yok.

Anahtar Kelimeler:
Musa Yılmazİrfan Ayar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263