Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özümüzden Günümüze çelenk Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ruhsatsız silah

İzmir Karabağlar'da Kütüphaneler Haftası kutlandı

İZMİR (İGFA)- Kilimtepe Parkı içinde yer alan kitaplığın bahçesinde gerçekleştirilen törene, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Yazar Sevgi Saygı, öğrenciler, kitap bağışçıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Selvitopu, Sümerlerin yazıyı bulmasından bu yana kitabın ve kütüphaneciliğin önemini koruduğunu vurguladı. Dünyadaki diğer ülkelerle rekabet edebilmenin yolu, iyi eğitimden geçtiğini ifade eden Başkan Selvitopu, bunun da önemli bir parçasını kitaplar oluşturduğunu belirterek, okuma alışkanlığının kütüphaneler aracılığıyla tüm topluma yayılmasını sağlamak gerektiğini söyledi.

 

BAĞIŞÇILARA TEŞEKKÜR

Bu arada Reşat Nuri Güntekin Kitaplığı’na bağışta bulunanlara da teşekkür eden Başkan Selvitopu, “Önemli bir görevi yerine getirdiniz. Bilin ki bu kitaplardan Karabağlar’da okuyan, eğitim gören birçok öğrencimiz yararlanacak. Bu kitaplığımız mütevazıdır ama içi cıvıl cıvıl ve çok hareketlidir” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263