Öne Çıkanlar düzensiz göçmen Kocaeli Bursa Yalova Tekirdağ

İzmir Menderes Belediyesi’nden çocuklara sürpriz

İZMİR (İGFA)- Menderes Belediyesi’nin farkındalık projesi kapsamında hayata geçirdiği kitap dağıtımları devam ediyor. Daha önce ilköğretim okulu, lise ve üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere kitaplar hediye edilirken, kırsal kesimde oturan çocuklar da unutulmadı. İlçeye bağlı köylerdeki çocuklara sürpriz ziyarette bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler çocuklara hijyen konulu kitap ile içerisinde maske, dezenfeksiyon ilacı ve kolonyanın bulunduğu hijyen setini hediye etti.

MENDERES'E ÖZEL KİTAP

İlçeye özel olarak bastırılan kitapta yakın arkadaş olan Poli ve Ena’nın hikayesi anlatılıyor. Menderes’te geçen hikayede hijyenin önemi ve hijyen kuralları ana mesaj olarak veriliyor. İki arkadaşın macerasında salgın sürecinde dikkat edilmesi gereken maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat çekiliyor.

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, salgın sürecinde maske, mesafe ve temizlik kurallarının ne kadar önemli olduğunu anlatan ve içerisinde Menderes’in yer aldığı hikaye kitabını çocuklarımıza hediye ettiklerini belirterek, çocukların kendi yaşam alanlarında geçen bir hikayeyle hijyen kurallarına dikkat etmeleri için özel bir çalışma gerçekleştirdiklerni söyledi.

Anahtar Kelimeler:
KitapHediyeHijyenMenderes

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263