Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Zahit Tiryaki tutuklama Novartis Onkoloji Türkiye tarihi çarşılar

Karamürsel’de geleneksel sokak iftarı

KOCAELİ (AA) - Karamürsel ilçesinde, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda faaliyet gösteren bir grup esnaf, geleneksel hale getirilen sokak iftarında ilçe sakinlerini ağırladı.

Esnaf Melih Mercan, yaptığı açıklamada, her ramazan gerçekleştirdikleri geleneksel iftarın bu yıl da 10’uncusunu düzenlediklerini söyledi.

Ramazan ayının birlik ve beraberliğin yoğun yaşandığı rahmet ve bereket ayı olduğunu belirten Mercan "Her yıl ramazan ayında esnaflarımızla beraber geleneksel iftarlar düzenliyoruz. Bu yemeklerimizdeki amacımız kaynaşmayı, birlik ve beraberliği sağlamaktır. Bu vesileyle ramazan ayının ilçemize ve bölgemize hayırlar getirmesini diliyorum." diye konuştu.

Geleneksel sokak iftarına, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sadık Eroğlu, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, MHP Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz, daire amirleri, okul müdürleri, esnaf ve mahalle sakinleri katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Kocaeli

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263