banner281
Öne Çıkanlar Tekirdağ Sakarya jandarma Bursaspor cinayet

Karaosmanoğlu; “Ülkemizin geleceğini tehlikeye atamayız”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Cumhur İttifakı AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, ilçenin dinamikleri ile bir araya geldi. 31 Mart seçimlerinin önemine vurgu yapan Karaosmanoğlu, konuşmasında “Ülkemizin geleceğini tehlikeye atamayız” dedi

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi SKM çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiği Kandıra’da Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Cumhur İttifakı AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, gün boyu önemli temaslarda bulundu. Karaosmanoğlu ve Turan, sabah saatlerinde AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı’nın Teras Cafe’de düzenlediği kahvaltılı toplantıda geçmişten günümüze AK Parti ailesine emek veren partililerle buluştu. AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, eski ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanları, meclis üyeleri ve parti yöneticilerinin katıldığı toplantı birlik ve beraberlik içerisinde geçti.

GÖNÜL GÖNÜLE HİZMET EDECEĞİZ

Karaosmanoğlu ve Turan, öğle saatlerinde ise bu kez Namazgah Kültür Merkezi’nde düzenlenen buluşmada ilçedeki STK’larla bir araya geldi. AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez, MHP İlçe Başkanı Ahmet Uğur, Cumhur İttifakı temsilcileri, muhtarlar, STK başkan ve yöneticileri, cami dernek başkanları ve mahalle başkanlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Programın açılışında bir konuşma yapan Cumhur İttifakı AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, “Davetimize icabet eden tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum. El ele gönül gönüle Kandıra’mıza hizmet edeceğiz inşallah.” diyerek salonda bulunan davetlileri selamladı.

MHP İLE ORTAK ÖZELLİKLERİMİZ ÇOK

Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin geleceği için oluşturulduğunu belirten Karaosmanoğlu “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve ekibinden Allah razı olsun. AK Parti yalnız değildir, önemli konularda birlikte olacağız dediler. Çünkü bu ülkenin geleceğini, umudunu, bağımsızlığını tehlikeye atamayız. Bu birliktelik halkımıza önemli bir umut verdi. Bizim MHP ile birçok ortak özelliğimiz var. Vatan sevgisi, bayrak sevgisi, millet sevgisi ortak özelliklerimiz” dedi.

KANDIRA’DAN GÜÇLÜ BİR DESTEK BEKLİYORUM

15 Temmuz sürecinin ülkemiz için dönüm noktası olduğunu belirten Karaosmanoğlu, “Allah’a şükür devletin içine sızmış bu uru temizledik” dedi. 31 Mart seçimlerinde Kandıralılardan, Cumhur İttifakı’na güçlü bir destek beklediklerini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Büyükşehir’de Tahir Büyükakın, Kandıra’da Adnan Turan inanıyorum sizlerin de katkılarıyla çok önemli hizmetlerde bulunacak. Birlik ve beraberlik içerisinde olursak başaramayacağımız hiçbir şey yok” dedi. Karaosmanoğlu konuşmasının sonunda 31 Mart tarihinde dolacak görev süresi dolayısıyla Kandıralılardan helallik istedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263