banner280
Öne Çıkanlar CHP Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası Tarihi konak Necmettin Kuyucu SASKİ

Kayseri Büyükşehir'den ulaşıma yeni çözüm

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı hızla süren Furkan Doğan Katlı Kavşağı ve U Alt Geçit inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Şehrin önemli ana arterlerinden olan, Erciyes Üniversitesi’ne ve Talas ilçesine ulaşımda önemli bir rol oynayan ve 30 milyon 548 bin TL’ye mal olacak Hulusi Akar Bulvarı ile Aşık Veysel Bulvarı üzerinde devam eden katlı kavşak ve 2 adet U alt geçit çalışmaları hummalı şekilde sürüyor. 

BAĞLANTI YOLLARI

Burada açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, Kayserigaz’ın deplase çalışmasından sonra daha da hızlanacak şekilde katlı kavşağın tamamlanacağını belirtti.  Kavşağa yeni bir bağlantı çalışmalarının da olacağını kaydeden ve kavşaklarla ilgili yapılan çalışmalar tamamlandığında, gerek lastik tekerli araçlar gerekse tramvay trafiği konforunun sağlanacağını ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Ayrıca Eşref Bitlis Bulvarı’ndan bu kavşağa bir bağlantı şeklindeki başka çalışmamız var, onu da projelendirdik. Buradaki gerek araç, gerek tramvay trafiğinin konforunu en güzel şekliyle sağlayacak bir ulaşım pozisyonu oluşturacağız" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
TrafikYatırımYolKayseri

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263