banner280
Öne Çıkanlar CHP Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası polis

Kayseri'de pastırma ve sucuk imalatçılarına tedbirli denetim

KAYSERİ (İGFA) -  Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Recep Bağlamış ile birlikte İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda valilerin yönetimi ve koordinasyonunda yapılan “Yeni kontrollü normalleşme süreci” denetimi yaptı.

Pastırma ve sucuk imalatçıların yoğun bulunduğu Karpuzatan'ı ziyaret eden başkanlar, imalathanelerde alınan önlemleri yerinde incelediler.

Kayseri'nin turuncu renkle yüksek risk grubunda yer aldığına dikkati çeken KTO Başkanı Ömer Gülsoy, salgında artışların devam ettiğini belirterek, toplumsal bilincin oluşması için denetimlerin süreceğini söyledi.  

KTB Başkanı Recep Bağlamış ise, yeni kontrollü normalleşme ile birlikte Karpuzatan'daki saha denetiminde maske, mesafe ve temizlik hatırlatması yaparak broşür ve maske dağıtımı gerçekleştirdiklerini kaydetti. Bağlamış, "Bu işin şakası yok, tedbirlere ve kurallara uyalım" dedi.          

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263