banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Tarihi konak Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası SASKİ

Kocaeli'nin doğa kulüpleri Büyükşehir'le bir araya geldi

KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü, il genelinde faaliyet gösteren 27 doğa spor kulüplerinin toplantısına ev sahipliği yaptı. Toplantıda doğa sporları branşının kent genelinde yaygınlaştırılması ve kulüplerin sorunları masaya yatırıldı. Bu süreç içinde istek ve önerilerini aktaran temsilciler il genelinde yapılan doğa sporları faaliyetlerini değerlendirdi.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Şemsettin Yıldırım, toplantıda kentin sahip olduğu doğal zenginliklerin tanıtılmasının büyük önem taşıdığını belirtti.

DOĞA SPORLARININ BAŞKENTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü İzcilik ve Doğa Sporları Birimi “Doğa sporlarının başkenti Kocaeli” hedefi ile 7’den 70’e tüm yaş gruplarının izcilik ve doğa sporları branşlarında faaliyet yürütmek, doğa sporları branşlarında eğitimler vermek, aynı zamanda ulusal ve uluslararası organizasyonlar düzenlemek ve spor turizmini geliştirmek amacıyla çalışmalar yapıyor. 27 kulüpten 60 temsilcinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantı kapsamında izcilik, dağcılık, motosiklet, otomobil sporları, hava sporları, oryantiring, bisiklet, kayak gibi birçok branşın tanıtımı ve çeşitli spor faaliyetleri ele alındı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263